Kryesia

Kryesia 2016 – 2020

-Kryesinë e Shoqatës e përbëjnë gjithsej 13 persona,dhe këto 13 persona në mes veti zgjidhen nëpër poste: ,në fillim zgjidhet Kryetari, Nënkryetari, Sekretari dhe Arkatari dhe më pas në mbledhjen e ardhshme do të marrin poste edhe 9 anëtarët e tjerë.
–Nga Kuvendarët u zgjodhën personat:

Kryesia e Shoqatës:
Kryetar: Dr. Gafurr Sherbeti
Nënkryetare: Dr. Florije Jusufi
Nënkryetar: Ali Kadriu
Sekretar: Resul Mehmedi
Arkatar: Dashmir Selimi
Antarë: Muhamed Sejdini
Antarë: Dr. Florim Cuculli
Antarë: Mazllame Sherbeti
Antarë: Arbnora Mehmedi
Antarë: Naser Limani
Antarë: Shukri Sadiku
Antarë: Naim Limani
Antarë: Shaqir Xhelili

 

Powered by G.L © 2009 - 2024 All rights reserved
Kërçova lajme Kërçova net informata