Apliko

https://www.shoqatakercova.com/wp-content/uploads/2019/02/Formular_19.pdf

Formular_19[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kushtet që duhet ti plotësoj studenti/-ja për të përfituar nga ndihma e SHKKZ

Plotësoje Formularin dhe kompletoj te gjitha te dhenat ne nje File pdf dhe dergoni ne mail

shoqatakercova@gmail.com

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Powered By G.L 2022


kercova.net kercova.org