Archive for the Njoftime Category

Manifestimi i dymbëdhjet

Read more

Njoftim

  Shoqata Kulturore Kërçova-Zvicër organizoj me suksesë manifestimin tradicional të dhjetin me radhë në Raiffeisen Arena në Hägendorf (SO). Në një ambient të bukur dhe festiv ku dominonin flamujt kombetarë si dhe muzika burimore Kërçovare që në hyrje krjiuan emocione të veçanta tek pjesëmarrësit në kët eveniment

Read more