Archive for the Lajme Category

Manifestimi i dymbëdhjet

Read more

Fitues i turneut

Read more

Turneu 2019

Read more

Urime

Urime pamvarësin Kosovë

Read more

Falemenderim

Read more

Manifestimi i njembedhjet

Read more

Turneu tradicional Kërçovar 2018

Fitues i turneut tradicional Kërçovar 2018 Me sukses u përfundua turneu tradicional Kërçovar 2018 I falemenderojm të gjithë pjsmarrësit që ishin prezent të gjithë ato që ndihmuan kontribuan, të gjithë Ekipeve, Referëve, Mysafirëve nga Vendlindja dhe nga shtetet tjera si dhe të të gjithë Kërçovarët pa mos

Read more

Takim me Kryetarin e Komunës Z. Fatmir Deharin si dhe me Ministrin e Financave

e Shtunë, 10.02.2018 Restaurant Traube Aarburg   Slået op af Shoqata Kulturore Kercova i 10. februar 2018    

Read more