Turneu tradicional Kërçovar 2018

Fitues i turneut tradicional Kërçovar 2018

Me sukses u përfundua turneu tradicional Kërçovar 2018

I falemenderojm të gjithë pjsmarrësit që ishin prezent të gjithë ato që ndihmuan kontribuan, të gjithë Ekipeve, Referëve, Mysafirëve nga Vendlindja dhe nga shtetet tjera

si dhe të të gjithë Kërçovarët pa mos harruar ndonjë pa përmendur ju falemenderit

Pjesmarrës ishin 32 Ekipa kurse Fitues i turneut u shpall

Shoqata Haranjelli  Vendin e parë

QAFA                         Vendi i dytë

Komuna e Kërçovës Vendi i tretë