Takim me Kryetarin e Komunës Z. Fatmir Deharin si dhe me Ministrin e Financave

e Shtunë, 10.02.2018 Restaurant Traube Aarburg

 

Slået op af Shoqata Kulturore Kercova10. februar 2018